Persoonlijke spullen

Inname persoonlijke spullen
Per post ontvang je een uniek polsbandje, dit is als het ware je startnummer en het is verplicht deze te dragen tijdens de 14K Run. Gelijktijdig met je polsbandje ontvang je thuis ook een unieke kledingsticker die overeenkomst met je unieke polsbandje. Op de dag van het evenement haal je in het Olympisch Stadion je Cruyff Foundation 14K Run eventshirt op (tot uiterlijk 19.50 uur). Je ontvangt hier dan ook een speciale plastic tas (40x45cm). Al jouw spullen dienen in de speciale plastic tas te worden gedaan, je sluit de tas en op de tas plak je vervolgens je kledingsticker (die je eerder thuis hebt ontvangen). In het stadion is tevens de Helpdesk gevestigd mocht je nog vragen hebben.

Op het Stadionplein lever je vervolgens je kledingtas in bij de speciale wagens uiterlijk om 19.55 uur. De tas lever je in en zal naar de Amsterdam ArenA worden gebracht. Let erop dat je de tas goed sluit en er geen dingen uitsteken. Let op, alleen de uitgereikte kledingtassen worden door de organisatie ingenomen en vervoerd. Belangrijk is dat de kledingtas goed afgesloten wordt door een stevige knoop.  Het is overigens ook niet mogelijk om kleding in de startvakken achter te laten.

Uitgifte persoonlijke spullen
Je ingeleverde tas kun je na afloop op vertoon van je polsbandje weer ophalen bij de Amsterdam ArenA. De tassen liggen daar gesorteerd op nummervolgorde. Tassen kunnen worden opgehaald tot 23.00 uur.

Let op! De inname, het vervoer en de uitgifte van persoonlijke spullen gebeurt op eigen risico, wat ook geldt voor het achterlaten van kleding en tassen in de kleedaccommodaties.

Kleedruimte     
Bij zowel het Olympisch Stadion als de Amsterdam ArenA zullen tenten aanwezig zijn waar deelnemers zich kunnen omkleden. Er is geen gelegenheid tot douchen.