Nieuws /

Save the date!

Ajax en de Cruyff Foundation organiseren dit voorjaar in samenwerking met Le Champion een uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run. De run zal plaatsvinden op dinsdagavond 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden.

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run die start in de Amsterdam ArenA. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

5K Run, Business Run en Kids Run
Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run van 1.400 meter georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de Amsterdam ArenA.

De opbrengsten van de diverse runs en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.*

Inschrijving
Je kunt je nu inschrijven. 

* Voor de organisatie van het evenement en het unieke Cruyff Foundation 14K Run eventshirt worden kosten gemaakt, dit betekent dat de afdracht aan de Cruyff Foundation niet exact gelijk is aan het inschrijfgeld. Zie hiervoor de tarieven.