Bereikbaarheid

Ons dringende verzoek is om zoveel mogelijk met openbaar vervoer te reizen. Indien je met de auto wilt komen, kun je parkeren bij de Schinkel, aan het IJsbaanpad of bij Sporthallen Zuid (deelnemers 14K Run). Een andere mogelijkheid is om te parkeren bij de finishlocatie, de Amsterdam ArenA en vanaf daar met OV naar het Olympisch Stadion af te reizen.

Kijk op www.reisinfo.nlwww.9292.nl of www.ns.nl om je reis naar het Olympisch Stadion te plannen.

Vanaf de Amsterdam ArenA geldt het volgende reisadvies per OV:

  • Ga naar Station Bijlmer ArenA, vanaf Amsterdam ArenA is het 5 minuten lopen naar het station;
  • Neem hier metro 50 richting Isolatorweg en stap uit bij halte Amstelveenseweg;
  • Vanaf metrostation Amstelveenseweg is de mogelijk om wandelend (10 min), met bus 170 (richting Amsterdam Centraal Station) of met tram 16 (richting Amsterdam Centraal Station) bij het Olympisch Stadion te komen.

De 14K Run finisht in de Amsterdam ArenA. Je kledingtas die je vooraf hebt afgegeven op het Stadionplein, zullen hier ook naar toe worden gebracht en kan je afhalen op vertoon van je unieke polsbandje.

5K Run en Kids Run
Doe je mee aan de 5K Run of de Kids Run, dan adviseren wij je ook om te reizen met het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan kun je parkeren in de buurt van de Amsterdam ArenA. In de buurt van de Amsterdam ArenA kun je op meerdere plaatsen betaald parkeren.

Kijk op www.reisinfo.nlwww.9292.nl of www.ns.nl om je reis naar de Amsterdam ArenA te plannen.