• Deelnemers

Deelnemers

Cruyff Foundation 14K Run

Loop mee van stadion naar stadion en ervaar de hoogtepunten uit het leven van Johan Cruijff! Als deelnemer ondersteun je de Cruyff Foundation en geef je kinderen zo de ruimte om te sporten en te spelen.

Tijdens de Run staat de Cruyff Legacy centraal. Zo loop je langs bijzondere plekken uit zijn leven en wordt er gezorgd voor een unieke Cruijff ervaring. Een sportbeleving die je niet wil missen!

14K Walk, 5K Run en Kids Run

Ben je geen ervaren hardloper, maar lijkt het je we leuk om mee te doen? In plaats van hardlopen heb je ook de mogelijkheid om mee te doen aan de 14K Walk. Ook kun je je opgeven voor de 5K Run die start in Betondorp en finisht in de Johan Cruijff Arena. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Kinderen (van 4 t/m 13 jaar) kunnen meedoen aan een superleuke Kids Run bij de Johan Cruijff Arena.

Team

Geef je samen met een groep collega’s/vrienden/familie, sportteam of zakenrelaties op voor deze unieke Run en leg 14 kilometer af langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Je ontvangt een speciaal team- of VIP-pakket en natuurlijk dagen we jullie uit om een actie te starten via ons actieplatform. Wie haalt het grootste bedrag binnen voor de Cruyff Foundation?

Opbrengst

De opbrengsten van de Cruyff Foundation Runs, 14K Walk en opgezette acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.